Highcomp AS

Leverandør av Kvalitetssikre Kompositt-konstruksjoner til Akvakultur industrien

Våre løsninger
Highcomp Fish tanks

Fiske tanker

Våre tanker pre-produseres i GRP (Glassfiber-armert plast), også kalt kompositt. Dette er et sterkt og fleksibelt material, som skårer høyt på mange områder. Det ekstreme forholdet mellom vekt og styrke gir lavere bygge- og utviklingskostnader. Vi produserer runde og åttekantede kar som passer våre kunders behov. Karene kan produsere i alle størrelser, både høyde og diameter.

Highcomp Fish tanks

LESS-STRESS™ Gangbroer

Vi produserer gangbroer i kompositt for landbasert og offshore oppdrett. Vi kaller våre broer for LESS-STRESS™, på grunn av de stress reduserende fordelene knyttet til det lukkede designet vårt. Kunder rapporterer at redusert visuell påvirkning fra folk som krysser oppdrettskarene - og den støydempede egenskapen - resulterer i en mindre stresset fisk.

Highcomp Fish tanks

Vannbehandlingstanker

HighComp har nå lansert et nytt produkt i samme gode kvalitet som oppdrettskarene og LESS-STRESS™ gangbroene. Vannbehandlingstankene er optimale for oppbevaring av diverse mekaniske og biologiske filter og utstyr for å fjerne gasser som N2 og Co2. Vannbehandlingstankene er bygget opp med den samme teknologien som de åttekantede karene våre.

Highcomp Fish tanks

Ingeniøravdeling

Vi har en godt kvalifisert ingeniøravdeling som har god kunnskap om kundenes behov, så vel som spesialisert kunnskap og metoder i kompositt-prosjektering. Vårt ingeniør-team består av høyt kompetente ingeniører med en bred kunnskap rundt design, fabrikasjon og strukturell analyse av kompositt - som alltid er i samsvar med lokale reguleringer.

Våre løsninger

Octogonal Shaped Tanks - Highcomp AS
Fisketanker
Fisketanker
Vi tilbyr fisketanker av høy kvalitet, produsert med avanserte komposittmaterialer.
Lær mer
Octogonal Shaped Tanks - Highcomp AS
Gangbroer
Gangbroer
Etter stor etterspørsel fra våre kunder, har vi utviklet, bygget og testet gangbroer i kompositt med flere bruksfordeler.
Lær mer
Octogonal Shaped Tanks - Highcomp AS
Ingeniør
Ingeniøravdeling
Vi har en høyt kvalifisert ingeniøravdeling som innehar mye kunnskap om våre kunder sine behov.
Lær mer

Du er i godt selskap

MowiAquafarm EquipmentAndfjordAS Sævareid FiskeanleggAlsaker Fjorbruk
AquaMaofBremnes SeashoreTytlandsvik AquaLerøyBillund Aquaculture
AquaMaof
Play button

Presentasjonsfilm

Vi er HighComp

HighComp står for High Quality Composite, og vi er stolt av å være en verdensledende EPCI (Engineering (ingeniør), Procurement (anskaffelser), Construction (konstruksjoner) og Installation (montering) leverandør og produsent av store kompositt konstruksjoner for akvakultur industrien. Vi leverer både til landbasert og sjøbasert oppdrett.

Om oss

Siste prosjekter

Fish Hatcheries in Trovåg
Read more

Ta bedriften din til nye høyder

Ta kontakt i dag for å ta en prat om ditt neste prosjekt

Kontakt salg