Annonseringer

HighComp signerer avtale med Andfjord Salmon for 11 oppdrettsbasseng

For det nye oppdrettsanlegget til Andfjord Salmon på Kvalnes, har HighComp fått det spennende oppdraget å produsere totalt 11 komposittbasseng for oppdrett av matfisk på land.

Arbeidendestyreleder i Andfjord Salmon, Roy Bernt Pettersen, forteller engasjert omfremtiden til anlegget på Kvalnes og den nye avtalen som er i land:

 

- Vi er glade for kunne fortelle at en av deviktigste kontraktene er landet. Bassengene blir selve hjertet i vårt anlegg,der laksen skal få krystallklart vann og usedvanlig god plass.

 

HighComp skal bygge det første bassenget av totaltelleve i løpet av de neste månedene og resten vil bli fullført i løpet av denærmeste årene. Bassengenes dimensjoner er på 45 x 40 x 20 meter, og har etvolum på over 35.000 kubikkmeter.

 

Daglig Leder i HighComp, Anders Holm, er stolt av atbedriften kan ta del i et så innovativt og bærekraftig prosjekt:

 

- Vi er stolte over å ta del i utviklingen aven bærekraftig og framtidsrettet norsk sjømatsektor. Glassfiberteknologien vårer meget godt tilpasset oppdrettsmarkedet, grunnet kombinasjonen av styrke, godoverflate-finish og lavt CO2- avtrykk.

 

I kontrakteninngår prosjektering, produksjon og montering av bassengene på Kvalnes påAndøy, og Andfjord Salmon har god tillit til EPC leverandøren avkomposittkonstruksjoner.

 

Direktør forforretningsutvikling og finansiering i Andfjord Salmon, Helge Krøgenes, skryteri et intervju for Andfjord.no om HighComp og morselskapet CSUB sin innstillingtil prosjektet og deres pågangsmot i prosessen:

 

- CSUB/HighComp har vært med Andfjord Salmon iprosjekteringsfasen og vist stor fleksibilitet og innovasjonshøyde, samtdokumentert at deres bassenger tilfredstiller de krav Andfjord Salmons unike,patenterte oppdrettskonsept krever.

Ta bedriften din til nye høyder

Ta kontakt i dag for å ta en prat om ditt neste prosjekt

Kontakt salg

Du er i godt selskap

MowiAquafarm EquipmentAndfjordAS Sævareid FiskeanleggAlsaker Fjorbruk
AquaMaofBremnes SeashoreTytlandsvik AquaLerøyBillund Aquaculture
AquaMaof